Home » » Pelajar Tahfiz Berbakat

Pelajar Tahfiz Berbakat

Pada 16 September 2012, Kumpulan Nasyid Pelajar-pelajar Tahfiz Masjid Taman Sukma  yang di ketuai oleh ustaz Wan yusof ymembuat persembahan mereka semperna majlis kesyukuran di rumah ustaz haji tarmizi. Majlis ini dihadiri para jamaah tetap dan jiran tetanga.

Alhamdulillah, Penulis sempat merakam sedutan video kumpulan nasyid pelajar-pelajar
tahfiz melaunkan persembahan yang mantap dan menyerikan lagi suasana majlis tersebut. harap maaf rakaman tidak boleh disiarkan kerana line internet slow.
diharapkan kumpulan nasyid ini akan terus berusaha dan meningkatkan lagi daya ketrampilan persembahan
mereka. persembahan  itu membuka lambaran baru dalam meningkatkan dakwah mendekatkan diri
kepada Allah. Inilah cara terbaik bentuk hiburan yang perlu ditonjolkan dalam masyarakat Islam.

Pelajar-pelajar tahfiz mempunyai bakat dalam vokal seni nasyid dan dapat menajamkan lagi
bakat persembanhan mereka serta melonjakkan nama Masjid dan Madrasah Tahfiz Taman sukma di kaca mata masyarakat sarawak.insyallah