Home » , » Mangsa Banjir Terima Sumbangan Dari Taman Sukma

Mangsa Banjir Terima Sumbangan Dari Taman Sukma

Sumbangan dari Taman Sukma kepada mangsa banjir di kampong karangan berupa pakaian,makanan,wang ringgit dan barangan telah sampai ke sasaran. Saya telah diamanahkan untuk menyempurnaan tanggungjawab ini untuk mengagihkan bantuan tersebut kepada mangsa banjir. alhamdulillah,mereka yang menerima mengucapkan jutaan terima tidak terbalas dan diakhiri dengan doa kesejahteraan serta bertambah rezeki kepada semua dermawan.

Bantuan ini telah diagihkan kepada 60 keluarga mangsa banjir dan sebuah almari rak alquran diletakkan di masjid karangan.
Setelah sebulan berlalu, saya lihat  kerajaan,ngo,persendirian dan syarikat telah membantuan mangsa. kini hanya 6 keluarga yang masih berada di Masjid manakala yang lain ada tinggal di khemah dan rentunan rumah yang musnah. semoga kita sama doakan agar mereka tabah dan sabar atas musibah yg berlaku.

yang menjalanka  amanah
wan ab rahman